Använder Blogger.

måndag 25 oktober 2010

Lotteria & Singapore

Idag har varit en underbar dag! Den började med ett besök på Lotteria, en koreansk motsvarighet till McDonald's. Jag hade lyckats fixa ett studiebesök där så jag var där mellan 10 och 14 och observerade hur personalen arbetade med mera. Det var mycket intressant! Och jag måste erkänna att det kändes speciellt och roligt att fara fram genom Busan iklädd kavaj och lackskor i taxi..

Senare på eftermiddagen övade vi inför klimatkonferensen på onsdag. Det är lite smått nervöst, men det skall bli riktigt roligt och jag ser fram emot det.

Idag kom även de kinesiska och singaporianska studenterna hit till Busan International High School. De skall delta i klimatkonferensen på onsdag.

Dressed for business.

Hamburgerbusiness.


En av de singaporianska studenter jag skall guida runt i Busan imorgon. Det skall bli intressant!

2 kommentarer:

  1. Så intressant! Är själv i Busan just nu på en ITS WC (världskongress inom IT för transportsektorn). Du är en modig ung man, är verkligen ett annat land än Sverige. Önskar dig lycka till!

    Försöker själv begripa hur mycket, och man ska buga tillbaka? :)

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad intressant! Ja, det är synnerligen ett annat land än Sverige. Och väldigt nyttigt och intressant att lära sig om! Man skall buga "lagom mycket" (inte överdrivet och inte för "snålt" heller) för att visa respekt mot den andra, speciellt om de är äldre! Och om du inte testat det ännu, säg "annjonghaseo" till dem (hej), det uppskattas mycket mer än vi skulle uppskattat något liknande i Sverige!

    /Henrik

    SvaraRadera

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP