Använder Blogger.

måndag 22 november 2010

Sista taekwondolektionen!

Hej alla bloggläsare!

Idag är det måndag och en ny vecka fylld av möjligheter för oss alla. Dagen här på Busan International High School har för mig spenderats med näthandel! På eftermiddagen lyssnade jag även på den svenska morgonshowen Rix Morronzoo live via Rix FMs webbradio. Det var sannerligen roligt att lyssna på morgontrötta själar när man själv redan har eftermiddag och är i full gång med dagens skolarbete! Jag måste faktiskt säga att det är lite motiverande.

Idag hade vi förövrigt även vår allra sista taekwondo-lektion här i Korea! Det kändes mycket sorgligt, det har varit en fin tid av träning varannan dag. Taekwondotränaren (som när vi började tränas av honom inte kunde mycket engelska alls) berättade för oss hur ledsen han kommer vara när vi åkt hem och att han kommer att tänka mycket på oss. Så, nu får vi nöja oss med fyra vanliga idrottslektioner i veckan... Vilket i och för sig inte är så lite det heller! Jag skall spara taekwondodräkten som ett ordentligt, fint minne av den här givande perioden.

Imorgon skall vi tillsammans med kinesiska utbytesstudenter besöka en koreansk fabrik där de producerar produkter i rostfritt stål. Det skall bli intressant!

Ha det bra!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP